Ga naar de inhoud

Over ons

De Broodjesbrigade wordt al jaren met liefde geleid door Michel. Samen met een enthousiast keukenteam zorgt hij ervoor dat je niets tekortkomt. Daarvoor kan hij rekenen op meer dan 15 jaar ervaring in de catering. Na een carrière als LO-leerkracht en professioneel volleybalspeler, ging Michel zijn andere passie achterna: koken. Met een hobbykok als vader en een grootmoeder die een groot restaurant op de Antwerpse Meir had, is de liefde voor eten hem met de paplepel ingegeven. Hij behaalde zijn diploma als chef-kok en startte een eigen brasserie en broodjeszaak. De laatste jaren groeide zijn zaak uit tot een bloeiend cateringbedrijf: de Broodjesbrigade.

Bij de Broodjesbrigade hebben we al jarenlang trouwe en tevreden klanten. En daar hebben onze focus op kwaliteit en flexibiliteit alles mee te maken. Met onze alles-is-mogelijk-mentaliteit denken we graag mee met onze klanten en werken we steevast een oplossing op maat uit. Maar die flexibiliteit uit zich ook in ons aanbod: we gaan graag aan de slag met feedback en zijn continu op zoek naar manieren om onze service en producten te verbeteren. Persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid zijn voor ons dan ook prioriteit. En door met lokale topproducten te werken en ingrediënten als slaatjes in huis te bereiden, bewaken we de kwaliteit van ons aanbod. Dagvers is voor ons geen doel, maar een vanzelfsprekendheid.